Oppdag den tilfredsstillende kunsten å lage ost med denne oppdaterte utgaven av en bestselger. Boken er utformet for å hjelpe deg med å lage fantastiske oster som fanger smakene og teksturene av mange oster fra hele verden, alt fra ditt eget kjøkken. Gled deg over smaken av ferske, hjemmelagde oster og opplev gleden av å skape bemerkelsesverdig mat ut av en enkel ingrediens: fersk melk. Boken inneholder fremragende oppskrifter med lettfattelige, trinn-for-trinn-instruksjoner som fjerner stress og usikkerhet fra prosessen med å lage oster av høy kvalitet hjemme. Du finner oppskrifter på alt fra ferske, ikke-modnede oster til lagrede variantene med komplekse skorper. Den fristende nye omslaget, en helt ny 32-siders feilsøkingsseksjon, nye trinn-for-trinn-bilder, samt inkluderingen av forberedelsestider for hver oppskrift, vil bli satt stor pris på av både nybegynnere og erfarne osteprodusenter. Her er et utvalg av noen av ostene du kan lage: Ferske oster, tradisjonell Ricotta og.