Crepes og galetter er en fransk matspesialitet som nytes over hele verden. Opprinnelig et 'bondemat' fra Bretagne, da de krevde få ferske ingredienser, har crepes og galetter nå blitt en delikatesse og gatekjøkkenmat. Enten du foretrekker søte eller salte varianter, er disse myke og deilige rettene enkle å lage og en sikker vinner til frokost, lunsj eller middag på creperier over hele verden. 'Mastering Authentic Crepes & Galettes' inneholder 50 oppskrifter fra Bertrand Larcher, grunnleggeren av Breizh Café – de verdensberømte crepes restaurantene i Paris og resten av Frankrike, samt grunnleggeren av Atelier de la Crêpe, en internasjonal skole som spesialiserer seg på å lære håndverket av crepe- og galette-laging for både nybegynnere og profesjonelle. I 'Mastering Authentic Crepes & Galettes' vil du oppdage en samling ekte oppskrifter for crepes og galetter, mange av dem inkluderer den tradisjonelle bokhvete-kvernet. Boken byr på trinn-for-trinn-fotografier og detaljerte instruksjoner om rørsammensetning, ulike tilberedningsmetoder, bretting og mer.