Roberta's Cookbook av Carlo Mirarchi, Brandon Hoy, Chris Parachini, Katherine Wheelock
Produktbeskrivelse
I denne etterlengtede debutkokeboken fra den anerkjente restauranten Roberta's, som 'New York Times' har beskrevet som 'en av de mest ekstraordinære restaurantene i landet', får leserne et unikt innblikk i matmagien som har definert spisestedets suksess. Roberta's åpnet dørene i 2008 i et betongbunker i Bushwick, hvor den først og fremst var kjent som en pizzarestaurant. Siden den gang har restauranten utviklet seg til å bli en destinasjon for banebrytende matopplevelser, med en helt original atmosfære og en takhage som satte fart på urbane gårdsdriftbevegelser i New York City. I boken deler kokk Carlo Mirarchi og med-eierne Brandon Hoy og Chris Parachini sine mest populære oppskrifter, vakre fotografier og historier som tar leserne med på en reise gjennom Roberta's univers. Dette er ikke bare en samling oppskrifter; boken fanger essensen av den unike opplevelsen for både de som aldri har besøkt stedet, og for de trofaste gjestene som har vært der siden starten.