Denne boken er et uunngåelig verktøy for alle som ønsker å ta fantastiske bilder av mat! "The Complete Guide to Food Photography" er en visuelt imponerende og omfattende ressurs som gir deg alt du trenger for å skape enestående matbilder. I denne boken deler den profesjonelle matfotografen Lauren Short hele sin prosess for bildeskaping. Hun tar for seg viktige elementer som lyssetting, komposisjon, styling, historiefortelling, redigering og etterbehandling av matbilder. I den første delen av boken presenterer Lauren grunnleggende konsepter, hvor du vil lære om: - Hvordan arbeide med både naturlig og kunstig lys, inkludert bruk av lysmodifikatorer. - Verktøy, retningslinjer og komposisjonsregler spesifikt for matfotografi. - Teknikker, tips og triks for å style maten så den fremstår på sitt beste. - Hvordan bygge en historie ved hjelp av bakgrunner, rekvisitter og andre støttende elementer. - Metoder for behandling, retusjering og sammenstilling for å fullføre bildet. I tillegg forklarer Lauren hvorfor hun tar de kreative beslutningene hun gjør, noe som gir leseren en dypere forståelse av hennes beslutningsprosess og tilnærming til matfotografi.