Molly Yeh har alltid latt matopplevelser være en viktig del av livet sitt, fra oppveksten i Chicago til studietiden ved Juilliard i New York, og videre til landeveier i utlandet. I 2013 flyttet hun sammen med sin nåværende ektemann fra storbyen til familiens femte-generasjons gård på grensen mellom North Dakota og Minnesota. Dette ble starten på et eventyr fylt med historier om å lære seg gamle familieoppskrifter, arrangere pikniker i snøen og skape utallige fantasifulle kaker i kjøkkenet på gården. Hennes blogg begynte å tiltrekke seg et trofast publikum, og snart fikk også magasiner, matnettsteder og andre medier øynene opp for talentet hennes. Yeh har mottatt tallrike bloggepriser, noe som befester hennes posisjon som en stor influencer innen matverdenen. "Molly on the Range" inneholder over 120 oppskrifter og er rikt illustrert med Yehs signaturfotografier, samt essays om hennes nye liv i Midtvesten, skrevet i en vennlig og personlig tone som hennes mange fans kjenner og elsker.