Fra verdensklasse maratonløper og tre ganger olympier Shalane Flanagan, sammen med den kulinariske ernæringseksperten Elyse Kopecky, kommer en kokebok som fokuserer på hele matvarer med smakfullt innhold. 'Run Fast. Eat Slow.' demonstrerer hvordan mat kan være både en nytelse og næringsrik samtidig. Denne kokeboken er spesielt utformet for løpere, og den understreker viktigheten av fett for både smak og prestasjon. Legg bort tankene om kaloritelling, overdrevent fokus på proteiner, og restriktive dietter som ofte gjør mer skade enn nytte. Boken inneholder over 100 oppskrifter som dekker alle måltider gjennom dagen, samt ernæringsmessig innsikt og inspirerende fortellinger. De som er opptatt av trening vil finne nydelige måltider, tilfredsstillende snacks, forfriskende drikker, og sunne godbiter. Blant favorittene finner man 'Can't Beet Me Smoothie', 'Arugula Cashew Pesto', 'High-Altitude Bison Meatballs', 'Superhero Muffins', og 'Double Chocolate Teff Cookies'. En vakker, fargerik innbundet kokebok, 'Run Fast, Eat Slow', vil glede både Flanagans hengivne fans og de 42 millioner løperne i USA.