Boken "Wheat Belly" revolusjonerte kostholdverdenen da den anerkjente kardiologen William Davis avslørte en omfattende epidemi av negative helseeffekter relatert til hvete. Disse spenner fra mystiske utslett og høyt blodsukker til vedvarende magefett, ofte omtalt som 'hvete-fett'. Løsningen? Å si farvel til hvete. I "Wheat Belly Cookbook" bygges det videre på denne innsikten med hundrevis av smakfulle og familievennlige oppskrifter som alle er laget uten hvete. Nå er det enklere enn noensinne å følge et hvete-fritt kosthold med denne samlingen av deilige retter som tar under 30 minutter å lage - perfekte for travle hverdager, men også imponerende nok til å serveres foran gjester. Leserne vil finne en introduksjon til det grunnleggende innen hvete-fri matlaging, samt en guide til hvordan man forbereder kjøkkenet, steller i pantryet, og tar de første skrittene mot en sunnere livsstil. Boken er rikt illustrert med fargerike bildefragmenter, noe som gjør leseropplevelsen enda mer inspirerende. Nyt herlige oppskrifter til frokost, lunsj, middag, tilbehør, snacks, desserter - og til og med til spesielle anledninger.