The Men's Health Big Book of Food & Nutrition av Joel Weber, Editors of Men's Health Magazi
Produktbeskrivelse
I dag er det mer forvirring enn noen gang om hvordan vi skal spise riktig. I supermarkedets ganger, på menyene til kjederestauranter, og til og med i vårt eget kjøleskap, hersker det usikkerhet: Er lavkarbo bra, eller er det bedre å fylle opp med karbohydrater? Er fettfritt eller sukkerfritt best? Og når ble egentlig egg plutselig en helsemat? Amerikanere ønsker klare svar på sine vanskelige matspørsmål, men en privat ernæringsfysiolog eller medlemskap i en slankeklubb er dyre luksuser. Det man egentlig trenger, er en pålitelig og omfattende kilde lett tilgjengelig. "The Men's Health Big Book of Food & Nutrition" er den ultimate guiden til handling, spising og matlaging for både bedre smak og en slankere kropp. Boken svarer på det vedvarende behovet for presis informasjon om maten vi inntar, og henvender seg til lesere som er ivrige etter definitive svar. Den inneholder enkle og lettfattelige spisestategier, støttet av banebrytende studier og intervjuer med noen av verdens mest anerkjente ernæringseksperter.