Oppdag sjarmen ved koreansk matlaging med over 1000 enkle og deilige oppskrifter som kombinerer tradisjonelle og moderne metoder. Har du lyst til å dykke ned i de rike koreanske kulinariske tradisjonene? Ønsker du å lære hvordan du lager sunne og smakfulle retter som også passer inn i ditt kosthold? Denne kokeboken er akkurat det du trenger. Som en matelsker vet du sikkert at koreansk mat har en høy status på den globale matkulturen. Det handler ikke bare om å lage kimchi; det er en helhetlig opplevelse som krever tid for å utvikle en forståelse og smak for de unike innovasjonene i koreansk mat. Gjennom mange år og ulike sosiale og politiske endringer har koreansk mat utviklet seg. I motsetning til den tradisjonelle oppdelingen i forretter og hovedretter i vestlig mat, er koreansk mat ofte delt inn i hovedretter og flere sideretter. Fargene som preger den tradisjonelle koreanske matkulturen – grønn, rød, gul, hvit og svart – har hver sin symbolikk og representerer ulike retninger og ingredienser. Bli med på en kulinarisk reise og perfeksjoner dine ferdigheter med autentiske oppskrifter fra Korea.