Joshua Davis og Bruno Tropeano, to unge menn rett ut av college, oppdaget at noe manglet. Maine er kjent for å skape noe av det beste i verden — fra høyere utdanning til skip, TV-leger og vinterstøvler. Likevel kunne de ikke finne den gelatoen de drømte om, hverken i Maine eller andre steder i USA. Josh og Bruno følte både et ansvar og en mulighet, og bestemte seg for å gjenvinne den glemte kunsten. Med fantasien til det lenge siden glemte Røde Skje-selskapet, bestående av fremragende gelato-artisaner, begynte de å lære teknikkene og praksisene fra de gamle mesterne innen gelato. Ved å bruke disse teknikkene som grunnlag, skapte de en enda bedre gelato-opplevelse: ved å lage mange kreative smaker for kresne gjester, servere dem på en måte som inviterer til oppdagelse og glede, og alltid opprettholde høy kvalitet. I 2007 åpnet de dørene til sin første gelato-butikk. De ga den navnet Gelato Fiasco som en beskyttelse mot trendjagere, skattejegere og svindlere, for kun ekte matentusiaster vet hva som er virkelig god gelato.