Siden den aller første smaken av lønnesirup har innbyggerne i New England lengtet etter noe søtt. Regionen inneholder et mangfold av innfødte planter som mais, squash og gresskar, samt frukter fra frukthager og ferske meieriprodukter. Selv den tidlige isindustrien har bidratt til å skape en kulinarisk inspirasjon over de siste fire århundrene, som har gitt næring til vår utviklende nasjon i generasjoner. Fra fjellene i Maine til gårdene i Vermont og de strandnære landsbyene i Cape Cod, har New England opparbeidet seg et rykte for fantastiske desserter. Det som først startet som nødvendig og kaloririk næring, har utviklet seg til en ren glede og en feiring av årstidene. Faktisk, det er ikke offisielt sommer i New England før kortkaken er dynket i søte jordbær og fløte. Snart dukker blåbær, kirsebær, ferskener, bjørnebær og plommer opp, og ber om sprø, nøtteaktige toppings, smøraktige paibunn og en smeltende dam av vaniljeis. Enten det er de kalde, snøfylte vintermånedene som lokker oss inn i kjøkkenets varme, eller de solfylte dagene av sommer, vil denne boken ta deg med på en søt reise gjennom New Englands desserttradisjoner.