ROWMAN & LITTLEFIELD

The Complete Guide to Edible Wild Plants, Mushrooms, Fruits, and Nuts

The Complete Guide to Edible Wild Plants, Mushrooms, Fruits, and Nuts

Produktbeskrivelse

Boken "The Complete Guide to Edible Wild Plants, Mushrooms, Fruits, and Nuts" av Katie Letcher Lyle gir en omfattende innføring i de spiselige ville plantene, soppene, fruktene og nøttene som vokser langs veiene, i bygdemarker og i urbane parker. Den viser frem en mengde av grønne blader, sopp og urter som ofte har høye priser i butikkene, men som er lett tilgjengelige i naturen, helt gratis. For å kunne nyte disse naturressursene, er det imidlertid nødvendig å vite når man skal høste og hvordan man kan gjenkjenne, tilberede og spise dem. Boken tilbyr mer enn bare en enkel feltguide; den inneholder også folkesagn og fristende oppskrifter som wild asparagus pizza, fiddlehead soup, blackberry mousse og elderberry pie for hver planteart som omtales. Med rike illustrasjoner og detaljerte beskrivelser, er denne guiden den perfekte følgesvenn for vandrere, campere og alle som setter pris på det gode fra naturen. Med denne boken i hånden vil naturelskere aldri se på en tur i skogen uten å ha middagen i tankene.

Prishistorikk

Lavest
224 KR
Høyest
234 KR
Gjennomsnitt
229 KR
Median
229 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ROWMAN & LITTLEFIELD
Navn The Complete Guide to Edible Wild Plants, Mushrooms, Fruits, and Nuts
GTIN/EAN/ISBN 9781493018642
Kategorier Bøker