Hva kan være mer typisk britisk enn en kopp ettermiddagste? Denne hellige tradisjonen tas spesielt seriøst ved Buckingham Palace, hvor Royal Chef Mark Flanagan og hans team i over et tiår har forberedt ettermiddagste som reflekterer det beste av denne ærefulle tradisjonen gjennom årets sesonger, fra vårpikniker til sofistikerte sommerselskaper og festlige juleselskap. "Royal Teas", oppfølgeren til "A Royal Cookbook", deler Flanagans oppskrifter på et variert utvalg av fristende te-ensdeler, inkludert søte og salte bakverk, småkaker og imponerende kaker. Hver oppskrift er presentert med klare instruksjoner samt en tabell for å konvertere måleenheter til de du er mest fortrolig med. Boken prydes også av vakre fotografier av servise, blomsterarrangementer og andre dekorative elementer som pryder det kongelige bord i løpet av året. Organisert etter sesong, er boken også et vitnesbyrd om de kongelige kjøkkenes forpliktelse til å bruke ferske, lokale råvarer.