ROYAL SOCIETY OF CHEMISTRY

Food Microbiology

Food Microbiology

Produktbeskrivelse

«Food Microbiology» har vært en anerkjent lærebok siden først utgivelse i 1995. I sin fjerde utgave har Peter McClure tiltrådt som medforfatter og bringer boken opp til dagens standard. Denne oppdaterte utgaven bevarer sin opprinnelige struktur og filosofi, samtidig som den integrerer moderne perspektiver innen matmikrobiologi. Boken inneholder reviderte kapitler og nyutviklede eksempler som belyser relevante hendelser, med særlig fokus på illustrative bilder. Den er både grundig og tilgjengelig, og er skreddersydd for studenter innen biovitenskap, bioteknologi og matvitenskap. I tillegg er den en uvurderlig ressurs for forskere, lærere og praktikere innen matmikrobiologi.

Prishistorikk

Lavest
524 KR
Høyest
546 KR
Gjennomsnitt
535 KR
Median
535 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ROYAL SOCIETY OF CHEMISTRY
Navn Food Microbiology
GTIN/EAN/ISBN 9781849739603
Kategorier Bøker