ROYAL SOCIETY OF CHEMISTRY

The Science of Ice Cream

The Science of Ice Cream

Produktbeskrivelse

Iskrem slik vi kjenner det i dag, har en lang og fascinerende historie som strekker seg tilbake i minst 300 år, men det antas at opprinnelsen kan være enda eldre. Selv om ingen vet nøyaktig hvem som oppfant iskrem, ble den første maskinen for iskremproduksjon laget av Nancy Johnson i Philadelphia på 1840-tallet. 'The Science of Ice Cream' innleder med et kapittel som gir en grundig oversikt over iskremens historie, før den dykker ned i de fysiske og kjemiske prosessene som ligger til grunn for produksjonen. Boken utforsker de ulike ingrediensene som brukes, samt den industrielle produksjonen av iskrem og ulike iskremprodukter. Den belyser også et bredt spekter av fysiske og sensoriske teknikker som benyttes for å måle og vurdere iskremens kvalitet. I tillegg beskriver den iskremens mikrostruktur, som ice crystals, luftbobler, fettdråper og sukkerløsninger, og hvordan disse faktorene påvirker de fysiske egenskapene og teksturen vi opplever når vi nyter iskrem. Til slutt gir boken forslag til eksperimenter knyttet til iskrem og innovative metoder for å lage iskrem hjemme eller på skolen.

Prishistorikk

Lavest
381 KR
Høyest
397 KR
Gjennomsnitt
389 KR
Median
389 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke ROYAL SOCIETY OF CHEMISTRY
Navn The Science of Ice Cream
GTIN/EAN/ISBN 9780854046294
Kategorier Bøker