Den magiske duften av hjemmebakt rugbrød er en opplevelse utenom det vanlige. Når rugbrødsbaksten er i gang, fylles kjøkkenet med en herlig aroma av malt, og den karakteristiske syrligheten fra heve- og bakeprosessen skaper en atmosfære som pirrer sanser. Når det endelig er gått halvannen time og rugbrødet er klart til å vendes ut av formen, kan man nesten ikke vente med å skjære av den første skiven, som deretter blir dekket med kaldt smør – en himmelsk smakopplevelse. Denne boken inneholder rugbrødsoppskrifter for alle. Uansett om du er på jakt etter ny inspirasjon til rugbaksten eller er nybegynner som trenger råd og tips, vil du finne verdifulle ressurser her. I tillegg tar boken deg med på en kulinarisk reise der rug blomstrer i en rekke forskjellige retter. Fra næringsrik morgengrøt til deilige kaker, fristende salater og smakfulle hotdogs - denne boken har noe for enhver anledning. Rikke Holm, en ekspert konditor utdannet fra La Glace i København, med erfaring som chefkonditor hos anerkjente hoteller som Cannizaro House i London og Hotel Phoenix i København, deler her sin kunnskap og lidenskap for rug.