A Taste of Russia - 30th Anniversary Edtion: A Cookbook of Russian Hospitality
Produktbeskrivelse
Den nyeste utgaven av 'A Taste of Russia' er en feiring av 30-årsjubileet for denne klassiske kokeboken, nå oppdatert med en frisk forord som tar for seg endringene i den russiske kulinariske kulturen siden den første utgaven ble publisert i 1983. Denne jubileumsutgaven inkluderer også et dusin uimotståelige nye oppskrifter, som Løk dumplings, Peppervodka og Pisket bringebærmousse. Boken har fått en total redesign, med et moderne og friskt uttrykk. 'A Taste of Russia' regnes som den definitive moderne kokeboken om russisk matlaging, og kombinerer nøye forskede oppskrifter med informative essay om de rike historiske og kulturelle kontekstene bak rettene. Med over 200 oppskrifter som spenner fra borsj til bliny, fra laks Coulibiac til biffgryte med rom, og fra marinerte sopp til valnøtt- og honningfylte paier, viser 'A Taste of Russia' det aller beste innen russisk matlaging. Tidligere utgaver har blitt hyllet for å gjøre russisk matlaging levende og tilgjengelig, og det er vanskelig å forestille seg hva som kan ha blitt utelatt fra denne omfattende samlingen.