Velkommen til eplecider-revolusjonen! I boken 'Cider' av Felix Nash får du en grundig innføring i den fine ciderbevegelsen, samt menneskene og produsentene som står bak. Tro at du kjenner cider? Tenk igjen. Denne boken viser at cider ikke handler om det slurpet du drakk som student, eller om de såkalte 'smaksatte ciderne' som ikke engang inneholder epler. Den moderne cider-scenen er en spennende arena der lidenskapelige produsenter hedrer tradisjon og terroir, samtidig som de omfavner sesongens råvarer, innovasjon og eksperimentering for å lage karakterfulle drikker som er virkelig bemerkelsesverdige. Cider har nå blitt en viktig aktør innen drikkevareindustrien, med en ny type vinmonopol som tar cider like seriøst som vin. 'Cider' tar deg gjennom denne moderne ciderbevegelsen, fra dens begynnelse til å presentere noen av nøkkelpersonene innen fin-ciderproduksjon. Boken gir også en grundig oversikt over de forskjellige eplesortene, cider-producerende regioner verden over, samt prosesser og teknikker for ciderproduksjon. Dessuten utforsker den hvordan cider kan være en eksepsjonell følgesvenn til mat.