Oppdag den unike smaksfusjonen som det sicilianske kjøkken har å by på, og bring med deg et snev av middelhavssol inn i ditt eget kjøkken. Sicilia er en fascinerende øy, hvis strategiske beliggenhet har gjort den til mål for gjentatte erobringer gjennom århundrene. Dette har resultert i en enestående kulturell arv og en anerkjennelse som smeltedigel av Middelhavet. Det unike kjøkkenet på øya er preget av lyse, jordnære smaker, mettet av intensiteten fra den sicilianske solen. Saftige tomater, den aromatiske olivenoljen fra øya, vill fennikel og sitrusfrukter er alt sammen grunnleggende ingredienser. I denne boken finner du autentiske oppskrifter på det beste Sicilia har å tilby, inkludert antipasti, fargerike salater, lette supper og pasta-retter. Nyt deilige kjøtt- og fiskeretter som Sarde a Beccaficco (fylte sardiner) og Abbacchio alla Cacciatovia (stekt vårlam med urter og ansjossaus). Sicilia er kjent for sin søte tann, og innbyggerne regnes blant de beste dessertmakerne i Italia. La deg friste av Pistachio Gelato, Cannoli (søte bakverk laget med kremfyll) og mye mer.