Risotto, en kremet og tilfredsstillende rett, er en av verdens mest elskede risretter. Denne italienske komfortmaten er utrolig allsidig og kan tilberedes med grønnsaker, fisk, skalldyr, kjøtt og fjærfe. Ulike regioner i Italia har sine egne klassiske risretter, fra den soupy Ris og Erter i Veneto til Jegerens Kaninrisotto fra Umbria og Toscana, men felles for dem alle er den nøye tilberedningen av risen til perfeksjon. For en enkel, men trøstende middag finnes det mange retter fylt med varmende ost og smør, som Safranrisotto, Vill Sopp-Risotto eller Artisjokk- og Pecorinorisotto. Lette fiske- og skalldyrretter inkluderer den dramatiske Svart Risotto, smaksatt med blekksprutblekk, Sjømat-Risotto eller Krabbe- og Chilirisotto. I tillegg er det mange fristende kjøttretter, fra solide familiemiddager til elegante middagsselskaper. Både barn og voksne vil sette pris på Skinke- og Purrisotto, mens du kan imponere gjestene med Fasan- og Rødvinsrisotto.