I "Japanese Patisserie" presenteres en imponerende samling oppskrifter på patisserie, desserter og salte retter, alt med en moderne japansk vri. Denne elegante boken retter seg mot den selvsikre hjemme-kokken med interesse for å bruke ingredienser som yuzu, sesam, miso og matcha. Konseptet med å blande ulike Mattradisjoner kan være magisk – når ulike kjøkken og kulturer kolliderer, oppstår nye klassikere ved å kombinere smaker, ingredienser og metoder fra hele verden. Trender som japansk matcha i lattes, koreansk kimchi i burgere og thailandsk Sriracha-hot sauce på nesten alt, er bevis på vår kjærlighet for asiatisk mat. Tokyo regnes nå som en ledende matby, med hele 15 restauranter med tre Michelin-stjerner (mot 10 i Frankrike). I løpet av de siste 20 årene har mange anerkjente franske konditorer flyttet til Japan for å åpne fine patisseries. Den franske patisserie-kunsten appellerer sterkt til den japanske kulturen, som deler verdier rundt skjønnhet og estetikk.