Oppdag en uimotståelig samling av dipper, småretter, salater og andre småretter fra middelhavsområdet og Midtøsten i boken "Mezze" av Ghillie Basan. Denne boken tilbyr en variert palett av smaker som er perfekte for å dele, enten som forretter eller lette måltider. Mezze kan presenteres på en enkel måte med en skål fylt med glitrende oliven marinert i sitronsaft og knuste korianderfrø, eller en blanding av ristet nøtter og frø med et dryss av salt og tørket timian. På sitt mest imponerende kan mezze utvikle seg til en fest av mange små, fargerike retter, hver med sin egen unike smak – alltid delikat og tilfredsstillende. I denne utgaven finner du spennende oppskrifter som appelsin- og daddelsalat med chili og konserverte sitroner, varm hummus med pinjekjerner og chili-smør, baby-safranblekksprut fylt med bulgur og za'atar, samt stuffed dates i klementinsirup. Ingenting kan måle seg med magien av mezze.