Denne fristende samlingen av oppskrifter gir deg perfekte småretter og fingerfood, ideelle for å servere på fester eller sosiale sammenkomster, uansett størrelse. Du vil finne kreative og friske lettretter til sommerens sammenkomster, som Røkt Auberginepuré med Fetaost og Granateple i Chicorybåter, Ceviche av Seabass med Avokado og Chipotle-dressing, samt Grillede Ferskenbiter med Mozzarella og Parma-skinke. For de som ønsker asiatisk-inspirerte kanapeer til cocktailfester, byr boken på Seared Beef Tataki Skjeer med Misosaus og Vårløk, samt Laksa-marinert Reker på Spyd. Når festlighetene kaller, kan du glede gjestene med Stilton med Rødvins-poached Pære på Valnøttbrød, Røkt Laks med Kremost, Reddik og Bete-ruller, Glasert Bakt Kastanjer innpakket i Bacon, samt Persiske Pølseburgere med Hasselnøtter. Og for de med søt tann inneholder boken oppskrifter på Rose- og Bringebærprofiteroler, Kakaonibs og Saltet Karamell Brownies, samt Mini Donut-boller servert med Kaffeskudd.