Dykk ned i en verden av ekte skandinaviske åpne smørbrød med denne ekspertguiden fra den anerkjente matskribenten og eieren av ScandiKitchen Café & Deli i London, Bronte Aurell. I denne ferske utgivelsen får du tilgang til deilige oppskrifter som fremhever den gode smaken av nordisk mat. Lær hemmeligheten bak å lage de mest smakfulle åpne smørbrødene, og se hvor enkelt det er å lage en lett og sunn lunsj eller snack hjemme. Boken fungerer som en uunnværlig hvordan-guide som gir deg all informasjonen du trenger for å skape de beste åpne smørbrødene, samtidig som den inspirerer deg til å utforske nye og spennende smaker. Innholdet er organisert i kapitler som dekker Fisk, Kjøttvarer, Vegetarisk, Søtt & Ost, samt Brød, Siderettter & Toppinger, med retter som sild, skagenröra, danske kjøttboller, stekt svinekjøtt, rødbete & egg, sopp-paté og blåmuggost med ingefær, for å nevne noen. I tillegg finner du en kort historie om de skandinaviske åpne smørbrødene, og verdifulle tips og triks for å lykkes med å lage dem selv.