Den essensielle, kompakte samlingen for kaffeentusiasten. Dette er den ultimate guiden til kaffens historie, vitenskap og kulturelle innflytelse, ifølge kaffeekspert og mesterhistorieforteller Tristan Stephenson. Boken tar deg med på en reise gjennom kaffens opprinnelse, der du vil oppdage de ulike typene kaffe og den alkemien som forvandler en beskjeden bønn til verdens mest populære drikke. Du lærer hvordan du kan riste kaffe hjemme i avsnittet om risting, før du dykker ned i kaffes vitenskap og smaksopplevelser og finner ut hvordan sødme, bitterhet, syre og aroma alle henger sammen. Oppdag hvordan espresso og melk er en perfekt kombinasjon, som gir oss skatter som Flat White, Latte, Cappuccino og Macchiato. Andre bryggeteknikker inkluderer trinn-for-trinn guider til klassiske metoder, fra Moka-kanna og fransk press til Aeropress og Siphon-brygging. Til slutt, unn deg selv en av Tristans ekspertkomponerte oppskrifter, fra en Espresso Martini til en gresskar-drink.