I denne nyutgivelsen av den originale bestselgeren til Tristan Stephenson, får leserne en fascinerende innsikt i cocktailens opprinnelse, og utforsker både klassiske drinker og forfatterens egne innovative nytolkninger. Som en mester innen sitt fag, tar bartenders, restauratør og spirituskonsulent Tristan oss med på en reise gjennom kunsten å blande den perfekte cocktail. Han dykker ned i de spennende moderne vendingene innen mixologi, og viser frem et utvalg av tidløse cocktails, samtidig som han deler deres interessante historier og de fargerike historiske figurene som inspirerte eller skapte dem. Videre eksperimenterer han i sitt laboratorium for å gi hver drink et nytt liv med moderne vendinger, fra klassikere som Sazerac og Rob Roy til nyskapninger som Green Fairy Sazerac, toppet med en absint ‘air’, eller en Insta-age Rob Roy med ‘alderen’ på siden. Boken inneholder også en nyttig referanseseksjon, som gjør den til et uunnværlig verktøy for både nybegynnere og erfarne bartendere.