The Curious Bartender’s Guide to Malt, Bourbon & Rye Whiskies
Produktbeskrivelse
«The Curious Bartender’s Guide to Malt, Bourbon & Rye Whiskies» er en fengslende innføring i verdens delikate whiskytyper, skrevet av den bestselgende forfatteren, restauratøren og drinks-spesialisten Tristan Stephenson. I boken tar Tristan leseren med på en reise gjennom whiskyens historie, fra de ekstraordinære kinesiske destillasjonspionerene for over 2000 år siden, til oppdagelsen av det medisinske 'aqua vitae' (livets vann), i tillegg til utviklingen av det vi i dag kjenner som whisky. Oppdag magien bak maltet, smakenes utvikling og den imponerende fatlagringsprosessen mens du lærer hvordan whisky blir til. I tillegg kan du dra nytte av Tristans bartending-kompetanse med inspirerende husblandinger og whisky-baserte cocktails. Denne fascinerende, underholdende og omfattende boken vil helt sikkert appellere til både entusiaster og nybegynnere.