RYLAND, PETERS & SMALL LTD

The Red Hot Cookbook

The Red Hot Cookbook

Produktbeskrivelse

Oppdag en brennende og morsom samling på over 60 deilige oppskrifter som fremhever smaken og varmen fra chilipepper, perfekt for entusiaster av verdensmat og de som elsker krydret mat. I denne fantastiske boken deler chili-ekspert Dan May sine favorittoppskrifter som hyller chili i alle varianter og styrker. Bli først kjent med chilienes historie, hvordan du kan dyrke dem hjemme, hvordan du identifiserer de viktigste variantene, og hva som gir dem den distinkte varmen. Deretter finner du inspirerende ideer for alle typer retter: supper og salater; snacks og delingsretter; hovedretter; tilbehør; sauser, salsaer og marinader; samt søte saker og drikker. Hver oppskrift inneholder anbefalinger for den beste chili-varianten å bruke, slik at du kan få frem den optimale smaken og varmen. Munnvannende oppskrifter inkluderer Thai Bífang suppen med oksekjøtt, chili-marinerte gravlaks, små Jalapeño Poppers, marokkansk krydret lammeburger med syltet agurk og yoghurtdressing, samt Texas-marinerte biffer med fylt sopp.

Prishistorikk

Lavest
202 KR
Høyest
210 KR
Gjennomsnitt
206 KR
Median
206 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke RYLAND, PETERS & SMALL LTD
Navn The Red Hot Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9781849757881
Kategorier Bøker