Bli kjent med de fascinerende smakene fra Skandinavia med 'The ScandiKitchen Cookbook', en underholdende innføring i skandinavisk matlaging. Denne boken, utviklet av Bronte Aurell, eier av den populære ScandiKitchen Café i Londons West End, inneholder over 80 oppskrifter som passer til enhver anledning. Fra deilige morgenboller og smakfulle lunsjretter til solide middager og fristende desserter, byr boken også på bakverk og spesialretter til feiringer. Her kan du nyte friske og enkle smørbrød, sunne nordiske salater, tradisjonelle varme retter og deilige kaker. Oppdag nye smaker og teksturer, fra sennepsmarinert sild og gravlaks til den klissete Kladdkaka-kaken. Det er så mye mer ved nordisk mat enn bare sylta sild og kjøttboller. Matkulturen i Skandinavia strekker seg fra midnattssolen i Nord-Norge til de flate, fruktbare markene i Danmark, og den er langt mer variert enn man skulle tro. Retter og ingredienser binder alle regionene sammen, og gir en unik nordisk spiseopplevelse formet av tusenvis av år med arv og delt kultur. Skandinavisk mat er en reise for sansene.