Nieves Barragán Mohacho, den anerkjente spanske kokken bak Londons Michelin-stjernede restaurant Sabor, deler nå sine kulinariske hemmeligheter i kokeboken 'Sabor', som oversettes til 'smak' på spansk. Boken gir leserne et innblikk i de rettene hun selv elsker å lage når hun ikke står på kjøkkenet, og som har vært en del av hennes liv siden barndommen. Hennes oppskrifter varierer fra kraftige måltider som braiserte iberiske svineribbe og chorizo- og potetstuing, til lettere alternativer som sjømatspyd, muslinger i salsa verde og fylte piquillo-pepper. I tillegg byr boken på en rik variasjon av oppskrifter, som grillet hispi-kål og bakt blomkål med saltede mandler, chili og sjalottløk. Rick Stein beskriver oppskriftene som 'ærlige, robuste og fargerike', og garanterer en dypt spansk smakopplevelse. Med 'Sabor' inviterer Barragán Mohacho leserne til å oppdage og gjenskape smaken av Spania i sitt eget kjøkken.