Salakirjat

Saffron, Eggs and Almond Milk

Saffron, Eggs and Almond Milk

Produktbeskrivelse

'Tilsett en klype safran' er et uttrykk man ofte finner i middelalderske oppskrifter. Men hvor mye er en klype - mer enn en liten mengde, mindre enn en dash? Tradisjonelt sett er en klype den mengden du kan ta mellom tre fingertupper: tommel, pekefinger og langfinger. Middelalderske kokebøker nevner ikke vekt, volum, steketider eller temperaturer. Derfor ble boken Saffron, Eggs and Almond Milk skrevet: deilige oppskrifter er blitt kokt, beregnet og målt. Dette er en kokebok skrevet av erfarne amatørmedievalister for alle som ønsker å smake på historien. Og kanskje til og med få flere smaksopplevelser? Ved å prøve ut oppskriftene selv, vil du oppdage at maten i middelalderen var veltilberedt og smaksrik, noen ganger overraskende når det gjelder smak eller tilberedningsmetoder. Den guddommelige ost- og eggesuppen er en rett som ikke venter på gjesten - det er gjesten som venter på suppen. Paris-pai inkluderer kjøtt kokt i rødvin og kraft. Svinekjøtt i en gylden saus kiler smaksløkene dine på en helt ny måte.

Prishistorikk

Lavest
258 KR
Høyest
269 KR
Gjennomsnitt
263 KR
Median
263 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Salakirjat
Navn Saffron, Eggs and Almond Milk
GTIN/EAN/ISBN 9789525774764
Kategorier Bøker