"Salt of the Earth" av Carolina Doriti er en vakker og innbydende kokebok som dykker dypt ned i den greske mattradisjonen, med en klar kjærlighet til naturen, historien og ingrediensene. Med en dyp forståelse av det greske landskapet, lykkes Doriti i å fange den tradisjonelle sjelen til det greske bordet, samtidig som hun gir det en ny dimensjon. Boken fremhever lokale råvarer og tradisjonelle teknikker, og gir leserne en unik mulighet til å utforske de karakteristiske trekkene ved gresk mat. Gjennom de fargerike sidene får du anledning til å fordype deg i middelhavsretter og smakssettinger, som tar deg med på en reise over fastlandet og øyene. "Salt of the Earth" er den ultimate feiringen av mat – et solfylt, herlig verk som vil friste alle matelskere til å dykke rett inn, som et forfriskende bad i det klare Middelhav. Diane Kochilas, forfatter og programleder for "My Greek Table", roser boken og beskriver den som utrolig berikende. Opplev magien av gresk matlaging med denne unike og inspirerende kokeboken.