Si farvel til kjedelige middager som kjøttpudding igjen og igjen, og identiske beholdere med trist "måltidsforberedt" kyllinglår. YouTube-kokkestjernen og restauranteuren Sam the Cooking Guy er her for å redde oss fra middelmådige rester. Med 20 stor-kokkemesterretter, hver med en hovedprotein, og tilhørende oppfølgingsretter som alle drar nytte av arbeidet du allerede har gjort, sørger Sam for at du aldri vil føle deg lei av å lage mat igjen! Sam sine oppskrifter er enkle og raske, men alltid interessante. Kjøttbiffen fra søndag kan forvandles til tacos til tirsdag eller Sloppy Joes til torsdag. Mandagens stekte kylling blir til onsdagens thailandske kyllingkarré eller fredagens bakte taquitos. "Å nei, ikke igjen Beer-Braised Short Ribs?" "Nei, kort ribbeeggrolls!" Sam sin genuine og engasjerende personlighet, sammen med fargerik fotografi, gjør denne boken til en livredder for travle personer som ser etter middager de endelig kan glede seg til.