Hva skjer når vitenskap og kjærlighet til mat og matlagning møtes? Svaret finner du i denne sous vide-kokeboken. Denne boken lar deg skape mange ekstraordinære øyeblikk og dele dem med dine kjære. Å lage mat med sous vide er et strålende eksempel på en vitenskapelig matlagingsmetode som raskt vil gjøre deg til en mesterkokk på kjøkkenet. I denne kokeboken finner du et mangfold av geniale og varierte oppskrifter som dekker alt fra frokost, lunsj, dessert til middag. La deg selv oppdage en ny verden av retter i ditt eget hjemmekjøkken. Boken består av flere kategorier som vil introdusere deg for sous vide-livsstilen for alltid: * Storfe * Fjærfe * Fisk og sjømat * Vekttap * Forretter * Desserter. I tillegg får du instruksjoner til hvordan du bruker sous vide-apparatet ditt korrekt, samt en omfattende koketabell med de fleste vanlige ingredienser, tilberedningstid og nøyaktige temperaturer for matlaging. Nyt god mat og oppdag gleden ved sous vide!