Denne boken er den ultimative veiledningen til sliping med tradisjonelle vannsteiner, perfekt for alle som eier japanske kniver. Den inneholder trinnvise instruksjoner om korrekt sliping av kniver, ledsaget av mer enn 120 fargefotografier og svart-hvitt grafikk for bedre forståelse. Boken gir også detaljer om hvordan man pleier de ulike bladtypene, sammen med ekspertråd om bruken av solide, slipemidler og stål. Viktig informasjon om vedlikehold av vannsteinene er også inkludert, slik at slipesteinene dine forblir i bruk i mange år framover. Leserne lærer hvordan de kan gjøre knivene sine skarpe og oppnå best mulig ytelse. Eksperten Dr. Rudolf Dick forklarer særegne japanske kniver, hjelper deg med å velge de riktige slipesteinene, og gir en detaljert guide for sliping. Et kapittel som fokuserer på det høyeste nivået av sliping, nemlig polering av japanske sverd, fullfører denne standardverket for alle brukere og entusiaster av japanske kniver.