The Elements of Cooking: Translating the Chef's Craft for Every Kitchen
Produktbeskrivelse
I 'The Elements of Cooking: Translating the Chef's Craft for Every Kitchen' tar New York Times bestselgende forfatter Michael Ruhlman leseren med bakover til grunnleggende kunnskap som alle kokker og matentusiaster bør mestre, noe som 'The New York Times Book Review' beskriver som 'den essensielle kunnskapen alle kokker og matentusiaster trenger'. Ruhlman bryter ned de verdifulle erfaringene og ferdighetene som profesjonelle kokker tilegner seg gjennom mange år med trening. Med et alfabetisk oppsett og åtte velskrevne essays, gir han en grundig innsikt i hva som kreves for å bli en dyktig kokk. Her utforskes alt fra forståelse av varme, bruk av riktige verktøy, til hvordan man tilbereder egg, lager kraft, lager sauser, salter mat, samt viktigheten av å ha gode leseressurser. Boken setter spesielt fokus på den mest essensielle ferdigheten i kjøkkenet: finesse. 'The Elements of Cooking' gir alle nødvendige verktøy for å forvandle seg fra en god kokk til en stor kokk.