'En strålende og vakker bok som alle som elsker å lage mat burde eie.' – STANLEY TUCCI. Ta med deg rytmene fra årstidene inn i kjøkkenet med denne tidløse guiden til matlaging og feiring av råvarer, hele året rundt. 'Seasoning' tar deg gjennom de fire årstidene, med innsikt i over 50 ulike grønnsaker og frukter. Den prisbelønte matforfatteren Angela Clutton utforsker deres sesongmessighet, gir tips til innkjøp og lagring, samt utallige måter å bruke dem på – inkludert smakskombinasjoner og metoder for å redusere matsvinn. Boken inneholder også 75 friske, moderne og lettfattelige oppskrifter som viser hvordan man kan utnytte sesongens råvarer på beste måte. Denne boken illustrerer hvordan det å omfavne sesongmessighet handler om å forstå syklusene i naturen og klimaet – selv når alt endrer seg – og hvordan disse syklusene kan gi råvarene en enestående smak. Vinterfrosten får sukkeret i rosenkål og pastinakk til å komme til sin rett, mens solen ikke bare gir sommerens tomater sødme, men også en dypere smak. Det handler om bærekraft.