SELECT BOOKS INC

The Heart of Hospitality

The Heart of Hospitality

Produktbeskrivelse

I dagens raskt skiftende hotell- og restaurantindustri er suksess avhengig av en dyp forståelse for gjestenes ønsker, uansett alder. Fra eldre til generasjoner med millennials som nå dominerer reiseverdenen, krever reisen til suksess innsikt og kunnskap. I boken 'The Heart of Hospitality: Great Hotel and Restaurant Leaders Share Their Secrets' introduserer Micah Solomon leserne til en uvurderlig kilde av erfaringer, strategier og innsikter fra noen av bransjens mest fremstående ledere. Forordet er skrevet av presidenten og COO i The Ritz-Carlton Hotel Company, Herve Humler, som setter tonen for det som følger. Boken er en lettlest og engasjerende guide til de tett bevoktede hemmelighetene bak strålende kundeservice og kundeopplevelser fra noen av de beste innen hotell- og restaurantsektoren. Leserne får verdifulle råd fra ledere som Isadore Sharp, styreleder i Four Seasons, som deler innsikter om hvordan man bygger en motstandsdyktig selskapkultur; Danny Meyer, administrerende direktør i Union Square Hospitality Group, som deler sine hemmeligheter for ansettelse, opplæring og onboarding; og Tom Colicchio fra Craft Restaurants og Top Chef, som forklarer hvordan man skaper en kundeorientert opplevelse selv i en kokkefokusert restaurant. Raul Leal, administrerende direktør i Virgin Hotels, tilføyer også sin betydningsfulle perspektiv på hotellbransjen. 'The Heart of Hospitality' er en essensiell lesning for alle som ønsker å forstå og mestre kunsten av gjestfrihet i dagens konkurransedyktige landskap.

Prishistorikk

Lavest
179 KR
Høyest
188 KR
Gjennomsnitt
183 KR
Median
183 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke SELECT BOOKS INC
Navn The Heart of Hospitality
GTIN/EAN/ISBN 9781590794890
Kategorier Bøker