Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing av Joanna Farrow
Produktbeskrivelse
Denne boken tar leseren med på en reise gjennom historien til røyking og speking av matvarer, og gir grundig informasjon om de grunnleggende prosessene for røyking, råmaterialene som benyttes, nødvendige utstyr og hvordan man skal oppbevare de røyke- og spekeproduktene man lager. Med hele 25 spennende oppskrifter på både kjøtt, vilt, fisk og skalldyr, lærer leserne hvordan de kan skape de mest fortryllende smakene hjemme. Røyking av mat har blitt en kunstform der målet er å frembringe de beste smakene fra råvarene. Overraskende nok er bevaring av mat en relativt enkel prosess, så lenge man har det rette utstyret og en viss grad av organisering. Denne praktiske guiden viser deg hvordan du kan bevare de delikate smakene i ferske produkter ved hjelp av røyking – alt fra enkel røykt laks til mer utradisjonelle alternativer som røykt muslinger eller røykt pølser. Med informativ tekst, tydelige instruksjoner og sjarmerende illustrasjoner underveis, er dette en uvurderlig guide for alle som ønsker å lage sine egne speke- og røykeprodukter.