I "Seven Fires" tar den prisbelønte kokken Francis Mallmann oss med på en reise gjennom kunsten ved å tilberede mat over åpen ild. Med sine inspirerende oppskrifter, utfordrer denne kokeboken grensene for livsvarm matlaging og fremhever de fantastiske rettene til Sør-Amerikas største kulinariske stjerne. Mallmann, som er født i Patagonia og har fått sin opplæring i noen av Frankrikes beste restauranter, valgte å forlate den eksklusive fine dining-scenen for å fokusere på den mer primitive og elementære opplevelsen av matlaging over lett. Hans unike tilnærming har fanget oppmerksomheten til matjournalister og kjendiser verden over, inkludert Francis Ford Coppola, Madonna, og Ralph Lauren, som reiser til Argentina og Uruguay for å oppleve Mallmanns utrolige og velsmakende komposisjoner med vedfyrt mat. De 'sju ildene' som boken refererer til, beskriver en serie grillingsteknikker som er nøye tilpasset for hjemmekokken. Med oppskrifter som Hel benfri ribeye med chimichurri, saltkrustet striperabbe og helstekt andinsk gresskar med mynte- og geitoster-salat, gir denne boken deg muligheten til å nyte signaturretter fra Mallmanns kjøkken.