Valget av riktige matvarer og urter er avgjørende for å oppnå og opprettholde god helse. Gjennom tusenvis av år har tradisjonell kinesisk medisin (TKM) samlet verdifull kunnskap om hvordan mat og urter kan brukes terapeutisk. Denne boka gir en naturlig tilnærming for å øke energinivået, styrke immunforsvaret, forlenger livskvaliteten, forbedre skjønnheten, redusere toksiner, regulere humøret og behandle ulike helseproblemer, både internt og eksternt. Boken gir deg muligheten til å bruke TKMs visdom i praksis, med veiledning basert på casestudier, behandlingsdetaljer, oppskrifter og illustrasjoner. Her finner du praktisk og lettfattelig informasjon om: *vurdere din kroppskonstitusjon *matens egenskaper ifølge TKM *tilpasse utvalget av matvarer og urter *bruke mat for å behandle eller forebygge helseproblemer *forbedre utseendet og den mentale helsen. I tillegg inneholder boken et nyttig kapittel om nesten 90 funksjonelle matvarer og urter, ordnet alfabetisk med hurtigfakta og bilder, som vil være en nyttig ressurs.