***BESTSELGER PÅ SØNDAG TIMES*** "Glucose Revolution" av Jessie Inchauspé, kjent som Glukosegudinnen, tar deg med på en underholdende og informativ reise for å forstå hvordan maten vi spiser påvirker blodsukkeret vårt og helsen vår. Denne praktiske guiden er fylt med nyttige tips og triks for hva og hvordan du bør spise; en nødvendighet for alle som ønsker å forstå kroppen sin bedre og forbedre sin helse. Professor Tim Spector, forfatter av "Diet Myth" og "Spoon Fed" ved King's College i London, fremhever at "Glucose Revolution" kan hjelpe deg med å føle deg bedre, redusere cravings, styrke forbindelsen til deg selv, balansere hormonene dine, leve lengre, lære deg vitenskap og samtidig gi deg et smil om munnen. Davinia Taylor, britisk skuespiller og bestselgende forfatter av "It's not a Diet", beskriver boken som en av hennes referanser og oppfordrer leserne til ikke å vente med å lese den. Kostholdsvitenskapen er i utvikling. I flere tiår har fokuset vært feilplassert på å redusere fett og kalorier, men nå vet vi at de virkelige problemene er matvarene som forstyrrer blodsukkerreguleringen.