Med en perfekt blanding av enkle, men elegante oppskrifter og herlige familieminner, bringer denne innbydende kokeboken gleden fra det toskanske landskapet til ditt eget kjøkken. Mattia Risaliti, en talentfull kokk og matstylist, vokste opp i Toscana i en stor familie som ofte samlet seg rundt det enorme bordet for å nyte regionens fantastiske mat og dele historier om venner og naboer. I 'Si Mangia' (La oss spise!) åpner Mattia opp sin families oppskriftsbok og deler sitt kulinariske arv med kokker på alle ferdighetsnivåer. Boken inneholder kjente retter som melanzane alla parmigiana og polenta, i tillegg til toskanske klassikere som fylte artisjokker, friterte zucchiniblomster, ris i kraft, ricotta dumplings og svinekjøttsteking. Men denne boken er også svært personlig, med oppskrifter som har blitt videreført gjennom generasjoner, og er preget av Risalitis refleksjoner over toskansk kultur og landskap. Fristende fargefotografier viser ikke bare oppskriftene og teknikkene, men også menneskene og stedene som betyr noe for Risaliti.