I "Silk Road Vegetarian", den debuterende kokeboken til Dahlia Abraham-Klein, får leserne en gjennomtenkt og velsmakende samling av glutenfrie, vegetariske og veganske oppskrifter som hyller matkulturen langs Silkeveien. Denne unike kokeboken utforsker de sunne og bærekraftige spisevanene som har vært praktisert langs Asias handelsruter i århundrer. Med et fokus på smakfull mat, byr boken på en rekke oppskrifter som vil tilfredsstille både vegetarianere og veganere. Det beste er at de fleste av ingrediensene kan skaffes fra ditt lokale bondemarked eller CSA-andel. Blant de delikate rettene finner vi spennende oppskrifter som Bengali potet- og squashcurry, afghansk risotto, squash med basilikumvinaigrette, tyrkisk bakte auberginer med mynte, currierte linsburgere, israelsk sala og sesamgrønnkål-salat, for å nevne noen. Denne boken er ikke bare en kilde til inspirerende retter, men også en invitasjon til å utforske de smakene og tradisjonene som har formet matkulturen langs Silkeveien.