Boken 'Fertility Foods' presenterer en banebrytende metode som dobler sjansene for spontan eggløsning og som betydelig forbedrer fruktbarheten. Én av seks kvinner mellom 15 og 44 år opplever nedsatt fruktbarhet, og mange søker hjelp gjennom fertilitetsbehandlinger. 'Fertility Foods' tilbyr et målrettet program som øker muligheten for eggløsning, reduserer risikoen for spontanabort, og øker sannsynligheten for at par lykkes med å bli gravide og å opprettholde graviditeten. Med ekspertise innen reproduktiv endokrinologi, presenterer Groll en ikke-invasiv, ernæringsbasert tilnærming. Forskningsresultater viser at høye insulinverdier kan forstyrre normal eggløsning og påvirke embryoets evne til å feste seg til livmoren. 'Fertility Foods' kombinerer en spesialisert kostholdsplan med et tilpasset treningsprogram som forbedrer insulinmetabolismen – en ofte oversett faktor i fruktbarhetsprosessen. Uansett om parene ønsker å forbedre sjansene for graviditet naturlig eller som støtte til fertilitetsbehandlinger, gir denne boken en omfattende veiledning for å oppnå ønsket resultat.