«PREPPY KITCHEN» er en New York Times bestselger som tilbyr en samling av lekre, sesongbaserte komfortretter og desserter som kan tilberedes hjemme, uavhengig av ditt ferdighetsnivå på kjøkkenet. Skaperen av Preppy Kitchen, John Kanell, deler sine mest populære oppskrifter og bakverk, slik at alle har muligheten til å gjenskape dem i sitt eget kjøkken. Boken er organisert etter årstider, noe som gjør det enkelt å handle ingredienser når de er på sitt ferskeste, samtidig som den oppfordrer til å ta del i nye tradisjoner. Oppskriftene i «PREPPY KITCHEN» er inspirert av kjente klassikere, men med en dose av Kanells karakteristiske eleganse. Blant oppskriftene finner vi: - Gressløk- og parmesanbuttermilk-kjeks - Pekannøtt-sprøkjeks med rosmarinsaus - Kyllingbryst fylt med ovnsbakt hvitløk og oliven - Svinekoteletter med bjørnebær-balsamico - Eplemos- og marsipanbrød - Chorizo-burgere med queso og avokado - Friske tostadaskiver med grønn tomat og mangosalsa - Og mange flere. I tillegg til de deiligste oppskriftene inkluderer Kanell tips og triks som hjelper deg med å spare tid på kjøkkenet, samt spesielle prosjekter for ekstra inspirasjon.