I "Salt, Fat, Acid, Heat" presenterer Samin Nosrat en banebrytende tilnærming til matlaging som har forvandlet hvordan vi tenker på matlaging og forberedelse. Boken har solgt mer enn 1 million eksemplarer og har blitt en New York Times bestselger, i tillegg til å vinne James Beard Award og flere IACP Cookbook Awards. Med over 100 oppskrifter og 150 illustrasjoner av den anerkjente illustratøren Wendy MacNaughton, tilbyr denne boken en visjonær masterclass i matlaging. Nosrat, som er anerkjent av Alice Waters som "Amerikas neste store matlagingslærer", baserer sitt metodiske perspektiv på fire grunnleggende elementer: Salt, som forbedrer smaken; Fett, som gir dybde og tekstur; Syre, som balanserer smaker; og Varme, som er essensielt for tilberedning. Bokens tilnærming står i tradisjonen av klassikere som "The Joy of Cooking" og "How to Cook Everything", og den er tilgjengelig som en Netflix-serie, noe som ytterligere har gjort hennes filosofi tilgjengelig for et bredere publikum. Uansett om du er en profesjonell kokk eller en nybegynner i kjøkkenet, vil denne boken gi deg verktøyene du trenger for å lage enkle, men helt fantastiske måltider.