KUNSTVERK I KJØKKENET: 'Salt Hank' av Henry Laporte er en av de mest fremragende kokebøkene for 2024, ifølge Esquire. Denne boken tilbyr en rekke imponerende oppskrifter for matglade mennesker, hentet fra en av de mest elskede og populære personlighetene på sosiale medier, kjent som @Salt_Hank. Henry Laporte oppdaget sin kjærlighet for mat da han som seksåring smakte salami på julaften, noe som satte en ny kurs for livet hans. I dag deler han sin entusiasme for mat gjennom livlige videoer som fanger essensen av smaksfull matlaging for millioner av trofaste følgere. Selv om hans TikTok- og Instagram-videoer kanskje ikke inneholder mye prat, er de fylt med fristende nærbilder av rennende sauser, saftige kjøttretter, sprø brødskiver og mye mer, noe som garantert vil vekke apetitten hos seerne. 'Salt Hank' er Laportes debutkokebok og inkluderer et helt kapittel viet til fritert mat, sammen med hovedretter som Bang Bang Shrimp Tacos og Andebryst med potetgull og pannesaus. Boken inneholder også et kapittel dedikert til saucer og dipp, og gir leserne alt de trenger for å ta matlagingsopplevelsen til nye høyder.