Begynn din egen matreise gjennom århundrene og over hele verden med den første kokeboken fra den kjente YouTube-kanalen Tasting History med Max Miller. Prosjektet ble til som en personlig lidenskap da Max Miller ble permittert under Covid-19, og har siden vokst til en viral YouTube-suksess. Kanalen Tasting History med Max Miller har fascinert både matentusiaster og historieinteresserte, ettersom Miller gjenskaper retter fra fortiden ved bruk av historiske oppskrifter fra gamle tekster, tilpasset for moderne kjøkken. Mens han forteller historiene bak mat og kultur, har han samlet de mest elskede oppskriftene fra ulike deler av verden. Fra det gamle Roma til Ming-dynastiet i Kina og middelalderens Europa, oppdager du over seksti deilige retter. Boken inneholder vakre fotografier som fremhever rettene og historisk kunst gjennomgående. Noen eksempler på oppskriftene inkluderer: - Tuh'u: en rødbetstuing med purre fra 1740 f.Kr. - Globi: fritert osteboller med honning og valmuefrø - Soul Cakes: gjærbakst.