Den internasjonale bestselgeren fra den prisbelønte forfatteren Mark Schatzker utforsker hvordan vårt dysfunksjonelle forhold til mat startet – og hvordan vitenskapen leder oss tilbake til sunnere livsstiler og kosthold. I over femti år har vi ført en tapende kamp mot maten. Vi har redusert fett, kuttet karbohydrater, eliminert sukker og prøvd hver tenkelig diett, bare for å oppdage at åttiseks millioner amerikanske voksne er prediabetikere, mer enn hundre millioner har høyt blodtrykk, og nesten halvparten nå kvalifiserer som overvektige. Jo hardere vi prøver å kontrollere hva vi spiser, desto usunnere blir vi. Hvorfor skjer dette? Mark Schatzker har gjennom hele sin karriere reist verden rundt på jakt etter svaret. Nå, i 'The End of Craving', reiser han spørsmålet: Hva om nøkkelen til god ernæring og helse ikke ligger i å motstå den primale trangen til å spise, men i å forstå dens hensikt? Ved å begynne i fjellene i Europa og engene i det gamle Sør, legger Schatzker ut på en reise for å avdekke den glemte kunsten å spise.